Arthuria Band Tresnoku Cidro Lagu MP3 dan Video Download

Arthuria Band Tresnoku Cidro

Gambar Arthuria Band Tresnoku Cidro

Listen: 5.1K

Date: 01 Feb 2021

Duration: 4:58

Likes: 367

Arthuria Band Tresnoku Cidro Video :

Description:

Arthuria Band Tresnoku Cidro, Wis meh lewih setahun
Bebarengan karo sliramu
Susah seneng dilakoni
Mergo aku tresno

Kowe ora ngrasake
Opo sing tak rasake
Nelongso ati iki
Mergo kebacut tresno

Reff:
Aku ora popo
Senajan mbok anggep konco
Aku sadar aku sopo
Aku mung konco biasa

Aku ora popo
Senajan keloro loro
Tresno ku dadi cidro
Mergo kowe pilih wong liyo

Wis meh lewih setahun
Bebarengan karo sliramu
Susah seneng dilakoni
Mergo aku tresno

Kowe ora ngrasake
Opo sing tak rasake
Nelongso ati iki
Mergo kebacut tresno

Reff:
Aku ora popo
Senajan mbok anggep konco
Aku sadar aku sopo
Aku mung konco biasa

Aku ora popo
Senajan keloro loro
Tresno ku dadi cidro
Mergo kowe pilih wong liyo

Aku ora popo
Senajan mbok anggep konco
Aku sadar aku sopo
Aku mung konco biasa

Aku ora popo
Senajan keloro loro
Tresno ku dadi cidro
Mergo kowe pilih wong liyo

Ha ha ha ha a oooo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Arthuria Band Tresnoku Cidro Mp3 Gratis, download mp3 Arthuria Band Tresnoku Cidro, download musik Arthuria Band Tresnoku Cidro, download Video Arthuria Band Tresnoku Cidro, Arthuria Band Tresnoku Cidro mp4
Download Lagu