Vita Alvia Laopo Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia Laopo Tresno

Gambar Vita Alvia Laopo Tresno

Listen: 23K

Date: 21 Apr 2021

Duration: 4:24

Likes: 317

Vita Alvia Laopo Tresno Video :

Description:

Vita Alvia Laopo Tresno, Laopo aku trisno awakmu
Yen ujung ujunge loro
Mestine aku ra gampang percoyo
Ucap manismu

Sadar tah kowe polah sing mbok gawe
Ra manut alur dalane
Terserah kowe ancen trisno iki
Ra iso di gape

Yen memang takdire
Kudu tak kuatne
Cukup ngene wae

Reff:
Koyo ngene tah rasane
Trisno gedi ra di gape
Kudu piye nompo kenyataane

Senadyan lorone tenanan
Sing tak arep sesandingan
Nanging nyatane mung dadi angenan

Sadar tah kowe polah sing mbok gawe
Ra manut alur dalane
Terserah kowe ancen trisno iki
Ra iso di gape

Yen memang takdire
Kudu tak kuatne
Cukup ngene wae

Reff:
Koyo ngene tah rasane
Trisno gedi ra di gape
Kudu piye nompo kenyataane

Senadyan lorone tenanan
Sing tak arep sesandingan
Nanging nyatane mung dadi angenan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia Laopo Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia Laopo Tresno, download musik Vita Alvia Laopo Tresno, download Video Vita Alvia Laopo Tresno, Vita Alvia Laopo Tresno mp4
Download Lagu