Vita Kdi Alun Alun Nganjuk Lagu MP3 dan Video Download

Vita Kdi Alun Alun Nganjuk

Gambar Vita Kdi Alun Alun Nganjuk

Listen: 171.3K

Date: 16 Apr 2017

Duration: 4:24

Likes: 724

Vita Kdi Alun Alun Nganjuk Video :

Description:

Vita Kdi Alun Alun Nganjuk, Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecakā€™e endahing wengi kutha nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dek karo aku iki
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni kowe tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan tho dek nggonmu janji-janji
Ning terminal stasiun nggonku nggoleki

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondheli

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Kdi Alun Alun Nganjuk Mp3 Gratis, download mp3 Vita Kdi Alun Alun Nganjuk, download musik Vita Kdi Alun Alun Nganjuk, download Video Vita Kdi Alun Alun Nganjuk, Vita Kdi Alun Alun Nganjuk mp4
Download Lagu