Korban Sengkuni Bagas Genthong Lagu MP3 dan Video Download

Korban Sengkuni Bagas Genthong

Gambar Korban Sengkuni Bagas Genthong

Listen: 2.8K

Date: 17 Jan 2021

Duration: 5:16

Likes: 418

Korban Sengkuni Bagas Genthong Video :

Description:

Korban Sengkuni Bagas Genthong, Pirang-pirang dino
Aku mbok nesoni
Pirang-pirang bengi
Aku ra mbok kabari
Opo aku ngerti
Yen kowe ora muni
Opo to salahku iki

Aku ora ngerti
Sing mbok pendem ning ati
Opo aku iki
Tau nggawe loro ati
Aku wedi ning mburi
Iki enek sengkuni
Sing pengen ngrusak hubungan iki

Reff:
Ojo mbok kiro, aku ora sayang
Ojo mbok pikir, aku ora tenanan
Tulung sabaro, lan atimu kuatno
Aku isih berjuang

Aku ra ngiro, kowe tego tenan
Ning opo nganti
Medot tali katresnan
Aku mung mbatin, senajan ati kelaran
Tak trimo yen aku kudu kelangan

(kowe tego te nan..)
U u u uu hoo (ho'a ho'e)

Aku ora ngerti
Sing mbok pendem ning ati
Opo aku iki
Tau nggawe loro ati
Aku wedi ning mburi
Iki enek sengkuni
Sing pengen ngrusak hubungan iki

Reff:
Ojo mbok kiro, aku ora sayang
Ojo mbok pikir, aku ora tenanan
Tulung sabaro, lan atimu kuatno
Aku isih berjuang

Aku ra ngiro, kowe tego tenan
Ning opo nganti
Medot tali katresnan
Aku mung mbatin senajan ati kelaran
Tak trimo yen aku kudu kelangan
Tak trimo yen aku kudu kelangan
(aku kudu kelangan huu..)

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Korban Sengkuni Bagas Genthong Mp3 Gratis, download mp3 Korban Sengkuni Bagas Genthong, download musik Korban Sengkuni Bagas Genthong, download Video Korban Sengkuni Bagas Genthong, Korban Sengkuni Bagas Genthong mp4
Download Lagu