Dian Anic Wayu Colongan Lagu MP3 dan Video Download

Dian Anic Wayu Colongan

Gambar Dian Anic Wayu Colongan

Listen: 76.1K

Date: 08 Feb 2021

Duration: 6:36

Likes: 796

Dian Anic Wayu Colongan Video :

Description:

Dian Anic Wayu Colongan, Ha aa... hmm hm

Lara perihe rasane ati
Kaya di iris karo beling
Lakine kula sing tek sayangi
Tegel pisan wis rabi maning

Mangkate kula kang ning taiwan
Dudu piknik lan pelesiran
Sun rela mbujang demi sampean
Dibalese pengkhianatan

Reff:
Paingan njaluki bae kiriman
Alesan kanggo modal dagangan

Bli weruh yen nganggo ngawin jembete
Sampean tega meres rabine

Wong lanang wis wayu colongan
Sun balik mung olih tetangisan

Mangkate kula kang ning taiwan
Dudu piknik lan pelesiran
Sun rela mbujang demi sampean
Di balese pengkhianatan

Reff:
Paingan njaluki bae kiriman
Alesan kanggo modal dagangan

Bli weruh yen nganggo ngawin jembete
Sampean tega meres rabine

Wong lanang wis wayu colongan
Sun balik mung olih tetangisan

Lara perihe rasane ati
Kaya di iris karo beling
Lakine kula sing tek sayangi
Tegel pisan wis rabi maning

Mangkate kula kang ning taiwan
Dudu piknik lan pelesiran
Sun rela mbujang demi sampean
Dibalese pengkhianatan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dian Anic Wayu Colongan Mp3 Gratis, download mp3 Dian Anic Wayu Colongan, download musik Dian Anic Wayu Colongan, download Video Dian Anic Wayu Colongan, Dian Anic Wayu Colongan mp4
Download Lagu