Ludes Anggi Setya Cak Percil Lagu MP3 dan Video Download

Ludes Anggi Setya Cak Percil

Gambar Ludes Anggi Setya Cak Percil

Listen: 122.3K

Date: 13 Jan 2021

Duration: 5:13

Likes: 3.2K

Ludes Anggi Setya Cak Percil Video :

Description:

Ludes Anggi Setya Cak Percil, Jaremu tresnomu mung siji aku
Sing ono ning njero atimu
Nanging jebule kowe ngapusi aku
Kowe selingkuh nong mburiku

Opo kurang aku nuruti karepmu
Nganti ludes bondo lan ndonyaku
Nanging kowe malah ninggalake aku
Ninggal loro ning atiku

Reff:
Opo mungkin iki wis takdirku
Aku kudu pisahan karo awakmu
Mugo gusti enggal maringi gantimu
Sing lewih setia aaa aa
Soko awakku

Jaremu tresnomu mung siji aku
Sing ono ning njero atimu
Nanging jebule kowe ngapusi aku
Kowe selingkuh nong mburiku

Opo kurang aku nuruti karepmu
Nganti ludes bondo lan ndonyaku
Nanging kowe malah ninggalake aku
Ninggal loro ning atiku

Reff:
Opo mungkin iki wis takdirku
Aku kudu pisahan karo awakmu
Mugo gusti enggal maringi gantimu
Sing lewih setia aaa aa
Soko awakku

Opo mungkin iki wis takdirku
Aku kudu pisahan karo awakmu
Mugo gusti enggal maringi gantimu
Sing lewih setia aaa aa
Soko awakmu
Sing lewih setia aaa aa
Soko awakmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ludes Anggi Setya Cak Percil Mp3 Gratis, download mp3 Ludes Anggi Setya Cak Percil, download musik Ludes Anggi Setya Cak Percil, download Video Ludes Anggi Setya Cak Percil, Ludes Anggi Setya Cak Percil mp4
Download Lagu