Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra Lagu MP3 dan Video Download

Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra

Gambar Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra

Listen: 17.2K

Date: 07 Feb 2021

Duration: 6:13

Likes: 1.1K

Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra Video :

Description:

Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra, Sawangen aku sing lagi berjuang
Kasmaran iki dudu mung dolanan
Tresnoku marang sliramu
Wes gawe ayem atiku
Pengen sesandingan marang sliramu

Kang mas isoku mung nunggu
Katresnanku yo mung marang sliramu
Tak suwun lahir batinmu
Ikhlas ngancani uripku
Tekan sesandingan
Menempuh hidup yang baru

Bahagio rosone ati
Podo karepe nduweni
Katresnan iki
Dudu mung sewates ngimpi

Reff:
Janji suci ora bakal tak blenjani
Bebarengan nyawiji tekane mati
Niat ati iki wes mantep nglakoni
Mung sliramu sing dadi pilihan ati

Matur nuwun kang mas
Wes nguatke ati
Janji suci tak enteni
Bebarengan dadi siji tekane mati

Bahagio rosone ati
Podo karepe nduweni
Katresnan iki
Dudu mung sewates ngimpi

Reff:
Janji suci ora bakal tak blenjani
Bebarengan nyawiji tekane mati
Niat ati iki wes mantep nglakoni
Mung sliramu sing dadi pilihan ati

Matur nuwun kang mas
Wes nguatke ati
Janji suci tak enteni
Bebarengan dadi siji tekane mati
Janji suci tak enteni
Bebarengan dadi siji tekane mati
A..a ha aaa..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra Mp3 Gratis, download mp3 Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra, download musik Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra, download Video Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra, Dudu Sewates Ngimpi Dhimas Diasmara Ft Shella Citra mp4
Download Lagu