Denny Caknan Gak Pernah Cukup Lagu MP3 dan Video Download

Denny Caknan Gak Pernah Cukup

Gambar Denny Caknan Gak Pernah Cukup

Listen: 7.3M

Date: 14 Feb 2021

Duration: 5:10

Likes: 124.2K

Denny Caknan Gak Pernah Cukup Video :

Description:

Denny Caknan Gak Pernah Cukup, Mungkin ati sing tak wenei
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek'e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki

Sak pinter pinter'e lehmu ndelekne
Sak rapi rapine lehmu ngapusi
Aku tetep ngerti
Mergo tulus'e ati

Jane atimu sing tak enteni
Nguatne aku ning urip iki
Nyatane ra ono
Raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu
Hingga ku tak tau lagi
Caraku menghibur diri

Reff:
Mungkin ati sing tak wenei
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek'e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki

Sakjane atimu sing tak enteni
Nguatne aku ning urip iki
Nyatane ra ono
Raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu
Hingga ku tak tau lagi
Caraku menghibur diri

Reff:
Mungkin ati sing tak wenei
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek'e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki
Kuat iki
Ra mbok tanggepi..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Denny Caknan Gak Pernah Cukup Mp3 Gratis, download mp3 Denny Caknan Gak Pernah Cukup, download musik Denny Caknan Gak Pernah Cukup, download Video Denny Caknan Gak Pernah Cukup, Denny Caknan Gak Pernah Cukup mp4
Download Lagu