Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun Lagu MP3 dan Video Download

Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun

Gambar Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun

Listen: 2.4K

Date: 19 Nov 2020

Duration: 6:20

Likes: 718

Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun Video :

Description:

Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun, Yowis ben dadi kenangan
Yowis mung ning angan angan
Tresno sing tak gadang
Mung mandeg ning tengah dalan
Aku kowe wes ora sejalan

Yowis ben dadi cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu ra ori
Jebule mung kawe siji
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wes nganti kalis

Aku kangen ning mung tak pendem
Nangis
Mergo janjimu sing lamis

Opo meneh sing mbok goleki
Rumangsaku kabeh wes tak turuti
Tibo tangiku mung kanggo kowe
Snajan sak onone
Sing penting perjuangane

Opo mergo wong ora nduwe
Kowe nganti tego ninggalake
Snajan atiku wes ajur mumur
Tetep kudu bersukur
Kabeh wes ono sing ngatur

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun Mp3 Gratis, download mp3 Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun, download musik Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun, download Video Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun, Yowis Hendra Kumbara Galih Bangun mp4
Download Lagu