Anggun Pramudita Wayahe Lagu MP3 dan Video Download

Anggun Pramudita Wayahe

Gambar Anggun Pramudita Wayahe

Listen: 590

Date: 06 Jan 2021

Duration: 5:34

Likes: 70

Anggun Pramudita Wayahe Video :

Description:

Anggun Pramudita Wayahe, Langit katon biru ring nduwuran
Langit dadi watese angenan

Howo nggawe bingung
Nutup padange mendung
Mung biso ngelayung
Nuruti pikir linglung

Syarairairairairairairairai
Syarairarai hua
Syarairairairairairairairai
Syarairairairai hua

Peteng roso ati iki kegowo angen
Pikir ningguli ati hang madep
Peteng lan jumpet
Mung biso nadah tangan
Mugo ono pangapuran
Mung biso nekuk ati
Mugo ono dalan hang padang

Syarairairairairairairairai
Syarairarai hua
Syarairairairairairairairai
Syarairairairai hua

Langit katon biru ring nduwuran
Langit dadi watese angenan

Howo nggawe bingung
Nutup padange mendung
Mung biso ngelayung
Nuruti pikir linglung

Syarairairairairairairairai
Syarairarai hua
Syarairairairairairairairai
Syarairairairai hua

Peteng roso ati iki kegowo angen
Pikir ningguli ati hang madep
Peteng lan jumpet
Mung biso nadah tangan
Mugo ono pangapuran
Mung biso nekuk ati
Mugo ono dalan hang padang

Peteng roso ati iki kegowo angen
Pikir ningguli ati hang madep
Peteng lan jumpet
Mung biso nadah tangan
Mugo ono pangapuran
Mung biso nekuk ati
Mugo ono dalan hang padang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anggun Pramudita Wayahe Mp3 Gratis, download mp3 Anggun Pramudita Wayahe, download musik Anggun Pramudita Wayahe, download Video Anggun Pramudita Wayahe, Anggun Pramudita Wayahe mp4
Download Lagu