Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana Lagu MP3 dan Video Download

Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana

Gambar Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana

Listen: 27.8K

Date: 09 Oct 2020

Duration: 6:15

Likes: 877

Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana Video :

Description:

Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana, Gerajagan banyuwangi
Raino wengi sing tau sepi
Lanang wadon kang nekani
Ngilangaken susahe ati

Lungguh ring pasir-pasiran
Sembur-semburan, garedowan
Ambi mangan selodoran
Lanang wadon uber-uberan

Gandeng tangan ring pinggiran
Pinggir pesisir gerajagan
Bisik-bisik semayanan
Matri janji urip bareng
Sir-siran ambi gandangan
Gending asli, banyuwangian

Gerajagan banyuwangi
Raino wengi sing tau sepi
Lanang wadon kang nekani
Ngilangaken susahe ati

Lungguh ring pasir-pasiran
Sembur-semburan, garedowan
Ambi mangan selodoran
Lanang wadon uber-uberan

Gandeng tangan ring pinggiran
Pinggir pesisir gerajagan
Bisik-bisik semayanan
Matri janji urip bareng
Sir-siran ambi gandangan
Gending asli, banyuwangian

Gerajagan banyuwangi
Raino wengi sing tau sepi
Lanang wadon kang nekani
Ngilangaken susahe ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana Mp3 Gratis, download mp3 Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana, download musik Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana, download Video Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana, Gerajakan Banyuwangi Shepin Misa New Buana mp4
Download Lagu