Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji

Gambar Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji

Listen: 1.6K

Date: 14 Mar 2021

Duration: 6:27

Likes: 309

Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji Video :

Description:

Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji, Soyo suwe, soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan
Sesandingan karo kowe

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging nanging, arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne
Mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangune urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning a,,,,ti

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing tak tali
Ning simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging nanging, arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne
Mergo kowe ra ning kene

Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning a,,,ti

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing tak tali
Ing simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging nanging, arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne
Mergo kowe ra ning kene

Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning a,,,,ti

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali
Marang janji sing tak tali
Ing simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali'
Marang janji sing tak tali
Ning simpang limo iki
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji, download musik Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji, download Video Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji, Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji mp4
Download Lagu