Cukup Woro Widowati By Regita Echa Lagu MP3 dan Video Download

Cukup Woro Widowati By Regita Echa

Gambar Cukup Woro Widowati By Regita Echa

Listen: 5.8K

Date: 17 Nov 2020

Duration: 4:43

Likes: 665

Cukup Woro Widowati By Regita Echa Video :

Description:

Cukup Woro Widowati By Regita Echa, Ojo dikiro aku ra ngerti
Tumindak salahmu ning mburi
Aku ngerti kowe, gandeng ro liyane
Cetho nyolok netro

Cukup ra bakal tak gadhang bali
Eman batin yen mung dipilara
Ora mung sepisan lambemu mblenjani
Pupus trimo tak pungkasi

Reff:

Cukup ora guna tak tangisi
Nrimo kanthi ikhlas jroning dada
Kesalahan yang tak mungkin ku ulang

Janji aku bakal ngebuktekke
Iso entuk sing luwih gemati
Nentremke ati lan tulus nresnani

Cukup ra bakal tak gadhang bali
Eman batin yen mung dipilara
Ora mung sepisan lambemu mblenjani
Pupus trimo tak pungkasi

Reff:

Cukup ora guna tak tangisi
Nrimo kanthi ikhlas jroning dada
Kesalahan yang tak mungkin ku ulang

Janji aku bakal ngebuktekke
Iso entuk sing luwih gemati
Nentremke ati lan tulus nresnani

Nentremke ati lan tulus nresnani. .

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Cukup Woro Widowati By Regita Echa Mp3 Gratis, download mp3 Cukup Woro Widowati By Regita Echa, download musik Cukup Woro Widowati By Regita Echa, download Video Cukup Woro Widowati By Regita Echa, Cukup Woro Widowati By Regita Echa mp4
Download Lagu