Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa Lagu MP3 dan Video Download

Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa

Gambar Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa

Listen: 19K

Date: 10 Oct 2020

Duration: 3:32

Likes: 1.9K

Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa Video :

Description:

Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa, Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan
Sliramu kowe ninggal aku
Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane
Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dihianati
Yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku
Mugo langgeng
Saklawase
Ademe howo iki
Nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe
Gandeng karo liyane
Yen pancen iki uwes garise
Aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekne
Masio abot sanggane
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dihianati
Yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku
Mugo langgeng
Saklawase
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dihianati
Yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku
Mugo langgeng
Saklawase

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa Mp3 Gratis, download mp3 Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa, download musik Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa, download Video Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa, Tak Ikhlasno Happy Asmara By Regita Echa mp4
Download Lagu