Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya Lagu MP3 dan Video Download

Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya

Gambar Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya

Listen: 25.1K

Date: 06 Jan 2021

Duration: 5:43

Likes: 2.9K

Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya Video :

Description:

Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya, Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu seng paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo
Mergo kedanan wong lio

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal ngelarani atiku
Segampang iki caramu
Mupus roso tresno ku
Aku ra bakal lali
Tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Koe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno godho
Aku ra iso nompo
Lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen
Aku iki dudu sopo-sopo

Seng gede pangapuramu, lungaku ninggal tau
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu
Kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku
Korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Koe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno godho
Aku ra iso nompo
Lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen
Aku iki dudu sopo-sopo

Seng gede pangapuramu, lungaku ninggal tau
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu
Kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku
Korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya Mp3 Gratis, download mp3 Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya, download musik Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya, download Video Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya, Ttm Akustik Ft Putri Andien Cerito Loro Didik Budi Ft Cindi Cintya mp4
Download Lagu