Ndarboy Genk Dino Katresnan Lagu MP3 dan Video Download

Ndarboy Genk Dino Katresnan

Gambar Ndarboy Genk Dino Katresnan

Listen: 301.1K

Date: 14 Feb 2021

Duration: 4:24

Likes: 11.2K

Ndarboy Genk Dino Katresnan Video :

Description:

Ndarboy Genk Dino Katresnan, Opo wae sing tak karepke
Ngancani aku mrono mrene
Nganti kudanan wani ra mantolan
Akeh sing nggoda sok-sok'an kher
Kowe ra tau nganggo skincare
Nanging tresnoku ora bakal kecer

Percoyo aku iki setio
Ora koyo criping telo
Sing gampang remuk lan gawe kuciwo

Reff:
Selamat hari berbahagia sayang
Tetep ning sandingku
Tekan ning anak putu

Tresno iki pancen opo anane
Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae

Hu..huu hu..huu

Reff:
Selamat hari berbahagia sayang
Tetep ning sandingku
Tekan ning anak putu

Tresno iki pancen opo anane
Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae

Selamat hari berbahagia sayang
Tetep ning sandingku
Tekan ning anak putu

Tresno iki pancen opo anane
Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae

Masalah rindu lan berjuang
Ben aku wae..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ndarboy Genk Dino Katresnan Mp3 Gratis, download mp3 Ndarboy Genk Dino Katresnan, download musik Ndarboy Genk Dino Katresnan, download Video Ndarboy Genk Dino Katresnan, Ndarboy Genk Dino Katresnan mp4
Download Lagu