Safira Inema Ngidam Kangen Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Ngidam Kangen

Gambar Safira Inema Ngidam Kangen

Listen: 119.5K

Date: 13 Feb 2021

Duration: 4:38

Likes: 1.7K

Safira Inema Ngidam Kangen Video :

Description:

Safira Inema Ngidam Kangen, Indah cahyane lintang
Ugo sorote rembulan
Dadi konco sepiku
Tansah eling esem gemuyumu
Tresnomu marang aku
Iso nembus jero dodoku
Wengi iki aku kangen
Netes eluhku
Pengen neng sandingmu

Neng langit lha kae
Lintange podo mlaku
Tansah anyekseni
Nandang kasmaranku
Neng langit lha kae
Rembulane katon mesem
Sajak e ngerti
Yen aku nyidam kangen
Senadyan abot
Lan kebak alangan
Nanging ojo nganti
Luntur katresnan

Indah cahyane lintang
Ugo sorote rembulan
Dadi konco sepiku
Tansah eling esem gemuyumu
Tresnomu marang aku
Iso nembus jero dodoku
Wengi iki aku kangen
Netes eluhku
Pengen neng sandingmu

Neng langit lha kae
Lintange podo mlaku
Tansah anyekseni
Nandang kasmaranku
Neng langit lha kae
Rembulane katon mesem
Sajak e ngerti
Yen aku nyidam kangen
Senadyan abot
Lan kebak alangan
Nanging ojo nganti
Luntur katresnan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Ngidam Kangen Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Ngidam Kangen, download musik Safira Inema Ngidam Kangen, download Video Safira Inema Ngidam Kangen, Safira Inema Ngidam Kangen mp4
Download Lagu