Muna Muni Lha Wes Pie Lagu MP3 dan Video Download

Muna Muni Lha Wes Pie

Gambar Muna Muni Lha Wes Pie

Listen: 3K

Date: 31 Dec 2020

Duration: 5:18

Likes: 301

Muna Muni Lha Wes Pie Video :

Description:

Muna Muni Lha Wes Pie, Uripku lebar
Sakwis koe ngajak bubar
Pikiranku langsung buyar
Atiku pecah semebar

Ketiban loro
Rasane kebak kuciwo
Remuke ati ning ndodo
Nyawang kowe ro wong liyo

Reff:
Lha wes pie pancen ora sedalan
Dalan sesandingan
Koyo pas sayang-sayangan

Kudu kuat nrimo kenyataan
Kowe sing tak sayang sayang
Saiki wes ngilang

Uripku lebar
Sakwis koe ngajak bubar
Pikiranku langsung buyar
Atiku pecah semebar

Ketiban loro
Rasane kebak kuciwo
Remuke ati ning ndodo
Nyawang kowe ro wong liyo

Reff:
Lha wes pie pancen ora sedalan
Dalan sesandingan
Koyo pas sayang-sayangan

Kudu kuat nrimo kenyataan
Kowe sing tak sayang sayang
Saiki wes ngilang

Reff:
Lha wes pie pancen ora sedalan
Dalan sesandingan
Koyo pas sayang-sayangan

Kudu kuat nrimo kenyataan
Kowe sing tak sayang sayang
Saiki wes ngilang

Lha wes pie pancen ora sedalan
Dalan sesandingan
Koyo pas sayang-sayangan

Kudu kuat nrimo kenyataan
Kowe sing tak sayang sayang
Saiki wes ngilang
Saiki wes ngilang..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Muna Muni Lha Wes Pie Mp3 Gratis, download mp3 Muna Muni Lha Wes Pie, download musik Muna Muni Lha Wes Pie, download Video Muna Muni Lha Wes Pie, Muna Muni Lha Wes Pie mp4
Download Lagu