Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass Lagu MP3 dan Video Download

Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass

Gambar Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass

Listen: 441

Date: 12 Nov 2020

Duration: 7:57

Likes: 61

Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass Video :

Description:

Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass, Kudu tak lakoni sak kuate ati
Snadjan ati remuk sing tak rasake
Terusno lakumu, tetep neng dalanmu
Kowe wes milih karo liyane

Tak dongakne kowe bahagia selawase
Rasah mikir aku sing tok larani
Rasah nyawang mburi aku tak bali
Nambani loro sing ning ati

Kelingan-kelingan karo sliramu
Seng biyen dadi konco uripku
Kenangan-kenangan sing kesimpen ning ati
Ra iso ilang nganti tekan saiki

Biyen janjimu arep ngancani aku
Selawase nganti tekan tuoku
Janji-janjimu kuwi mung janji palsu
Ra terbukti malah ninggalke aku

Kudu tak lakoni sak kuate ati
Snadjan ati remuk sing tak rasake
Terusno lakumu, tetep neng dalanmu
Kowe wes milih karo liyane

Tak dongakne kowe bahagia selawase
Rasah mikir aku sing tok larani
Rasah nyawang mburi aku tak bali
Nambani loro sing ning ati

Biyen janjimu arep ngancani aku
Selawase nganti tekan tuoku
Janji-janjimu kuwi mung janji palsu
Ra terbukti malah ninggalke aku

Kudu tak lakoni sak kuate ati
Snadjan ati remuk sing tak rasake
Terusno lakumu, tetep neng dalanmu
Kowe wes milih karo liyane

Tak dongakne kowe bahagia selawase
Rasah mikir aku sing tok larani
Rasah nyawang mburi aku tak bali
Nambani loro sing ning ati

Rasah nyawang mburi aku tak bali
Nambani loro sing ning ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass Mp3 Gratis, download mp3 Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass, download musik Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass, download Video Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass, Irenne Ghea Sak Kuate Ati Dj Full Bass mp4
Download Lagu