Jihan Audy Pejuang Receh Lagu MP3 dan Video Download

Jihan Audy Pejuang Receh

Gambar Jihan Audy Pejuang Receh

Listen: 8.6K

Date: 14 Jan 2021

Duration: 4:48

Likes: 1K

Jihan Audy Pejuang Receh Video :

Description:

Jihan Audy Pejuang Receh, Pejuang receh ra perduli dianggep remeh
Akas nyambut gawe senajan dianggep sepele
Ra wedi panasan ra kuwatir kudanan
Mergo tanggung jawab ugo mergo kewajiban

Ra usah digagas lambene tonggo
Seng penting ra njagakne
Warisane wong tuwo

Ra usah nelongso, ra sah ngersulo
Ayo kerjo karo ndungo
Mugo mugo iso urep mulyo

Pejuang receh ra perduli dianggep remeh
Akas nyambut gawe senajan dianggep sepele
Ra wedi panasan ra kuwatir kudanan
Mergo tanggung jawab ugo mergo kewajiban

Ra usah digagas lambene tonggo
Seng penting ra njagakne
Warisane wong tuwo

Ra usah nelongso, ra sah ngersulo
Ayo kerjo karo ndungo
Mugo mugo iso urep mulyo

Pejuang receh ra perduli dianggep remeh
Akas nyambut gawe senajan dianggep sepele
Ra wedi panasan ra kuwatir kudanan
Mergo tanggung jawab ugo mergo kewajiban

Ra usah digagas lambene tonggo
Seng penting ra njagakne
Warisane wong tuwo

Ra usah nelongso, ra sah ngersulo
Ayo kerjo karo ndungo
Mugo mugo iso urep mulyo

Ra usah digagas lambene tonggo
Seng penting ra njagakne
Warisane wong tuwo

Ra usah nelongso, ra sah ngersulo
Ayo kerjo karo ndungo
Mugo mugo iso urep mulyo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jihan Audy Pejuang Receh Mp3 Gratis, download mp3 Jihan Audy Pejuang Receh, download musik Jihan Audy Pejuang Receh, download Video Jihan Audy Pejuang Receh, Jihan Audy Pejuang Receh mp4
Download Lagu