Ngelus Dhada Liswan Acoustic Lagu MP3 dan Video Download

Ngelus Dhada Liswan Acoustic

Gambar Ngelus Dhada Liswan Acoustic

Listen: 16.3K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 4:57

Likes: 811

Ngelus Dhada Liswan Acoustic Video :

Description:

Ngelus Dhada Liswan Acoustic, Kumricik swara tirta nambahi sepi swasana
Kelingan sliramu semana sing nate nggandheng asta
Tumetes banyu mata tumiba ana ing pipi
Eling janji sing kok khianati

Adheme wengi iki nganti tembus jroning ati
Tanpa sliramu saiki sing ora ana ing sisi
Ra krasa wes sewindu kowe ninggal tatu
Ning tresnaku tetap rabisa layu

Ngelus dhadha
Kok tegane sliramu
Ninggal rasa sing kok wenehke aku
Nangis kejer nandang lara branta
Tresna muspra miber nong wong liya

Adheme wengi iki nganti tembus jroning ati
Tanpa sliramu saiki sing ora ana ing sisi
Ra krasa wes sewindu kowe ninggal tatu
Ning tresnaku tetap rabisa layu

Ngelus dhadha
Kok tegane sliramu
Ninggal rasa sing kok wenehke aku
Nangis kejer nandang lara branta
Tresna muspra miber nong wong liya

Ngelus dhadha
Kok tegane sliramu
Ninggal rasa sing kok wenehke aku
Nangis kejer nandang lara branta
Tresna muspra miber nong wong liya

Tresna muspra miber nong wong liya

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ngelus Dhada Liswan Acoustic Mp3 Gratis, download mp3 Ngelus Dhada Liswan Acoustic, download musik Ngelus Dhada Liswan Acoustic, download Video Ngelus Dhada Liswan Acoustic, Ngelus Dhada Liswan Acoustic mp4
Download Lagu