Kali Progo Shalsa Savira Lagu MP3 dan Video Download

Kali Progo Shalsa Savira

Gambar Kali Progo Shalsa Savira

Listen: 20.8K

Date: 06 Feb 2021

Duration: 4:16

Likes: 141

Kali Progo Shalsa Savira Video :

Description:

Kali Progo Shalsa Savira, Mbok yo eleng naliko semono
Nalikane kowe pamit lungo
Kae kali progo sing dadi saksine
Sing dadi saksine tresno hooo

Sawangen iki awak ku sing kuru
Mripat abang mergo kurang turu
Mung tansah kelingan lan nunggu tekamu
Tansah eleng nunggu tekamu

Mbok yo eleng, elingo marang awakku
Gek ndang bali, gek ndang bali kanggo aku
Mbok yo eleng, elingo marang awakku
Gek ndang bali, ning kene aku setyo nunggu

Mbok yo eleng naliko semono
Nalikane kowe pamit lungo
Kae kali progo sing dadi saksine
Sing dadi saksine tresno hooo

Sawangen iki awak ku sing kuru
Mripat abang mergo kurang turu
Mung tansah kelingan lan nunggu tekamu
Tansah eleng nunggu tekamu

Mbok yo eleng, elingo marang awakku
Gek ndang bali, gek ndang bali kanggo aku
Mbok yo eleng, elingo marang awakku
Gek ndang bali, ning kene aku setyo nunggu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Kali Progo Shalsa Savira Mp3 Gratis, download mp3 Kali Progo Shalsa Savira, download musik Kali Progo Shalsa Savira, download Video Kali Progo Shalsa Savira, Kali Progo Shalsa Savira mp4
Download Lagu