Arya Galih Nomerku Ora Ganti Lagu MP3 dan Video Download

Arya Galih Nomerku Ora Ganti

Gambar Arya Galih Nomerku Ora Ganti

Listen: 18K

Date: 12 Feb 2021

Duration: 4:43

Likes: 512

Arya Galih Nomerku Ora Ganti Video :

Description:

Arya Galih Nomerku Ora Ganti, Lara atiku mbok gawe lara
Lambeku mesem
Nanging lara seng tak pendem
Ra ono seng ngerti aku lara ati
Lara ati seng angel ditambani

Reff:
Susahmu karo aku
Senengmu karo wong liyo
Njur perjuanganku
Mbok anggep opo

Yen susah kowe teko
Yen seneng kowe lungo
Maturnuwun gawe atiku lara

Yen kowe lara ati
Nganti eluhmu netes neng pipi
Elingo nomerku ora ganti

Lara atiku mbok gawe lara
Lambeku mesem
Nanging lara seng tak pendem
Ra ono seng ngerti aku lara ati
Lara ati seng angel ditambani

Reff:
Susahmu karo aku
Senengmu karo wong liyo
Njur perjuanganku
Mbok anggep opo

Yen susah kowe teko
Yen seneng kowe lungo
Maturnuwun gawe atiku lara

Yen kowe lara ati
Nganti eluhmu netes neng pipi
Elingo nomerku ora ganti
Elingo
Elingo nomerku ora ganti..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Arya Galih Nomerku Ora Ganti Mp3 Gratis, download mp3 Arya Galih Nomerku Ora Ganti, download musik Arya Galih Nomerku Ora Ganti, download Video Arya Galih Nomerku Ora Ganti, Arya Galih Nomerku Ora Ganti mp4
Download Lagu