Lusiana Malala Tak Loske Wae Lagu MP3 dan Video Download

Lusiana Malala Tak Loske Wae

Gambar Lusiana Malala Tak Loske Wae

Listen: 7.8K

Date: 02 Feb 2021

Duration: 5:23

Likes: 136

Lusiana Malala Tak Loske Wae Video :

Description:

Lusiana Malala Tak Loske Wae, Ora centang biru
Aplikasi jahatmu
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok privatne
Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Aku ning kene setyo ngenteni kowe
Nanging nyatane kowe gandeng liyane
Opo kowe lali naliko ngucap janji
Janjimu karo aku kowe biso njogo ati

Kurang opo aku sayang kowe tego ngeliyan
Tak gadang gadang nyatane kowe ngilang
Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok privatne
Tak loske kowe online ro liyane

Aku ning kene setyo ngenteni kowe
Nanging nyatane kowe gandeng liyane
Opo kowe lali naliko ngucap janji
Janjimu karo aku kowe biso njogo ati

Kurang opo aku sayang kowe tego ngeliyan
Tak gadang gadang nyatane kowe ngilang
Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok privatne
Tak loske kowe online ro liyane

Ora centang biru
Aplikasi jahatmu
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok privatne
Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lusiana Malala Tak Loske Wae Mp3 Gratis, download mp3 Lusiana Malala Tak Loske Wae, download musik Lusiana Malala Tak Loske Wae, download Video Lusiana Malala Tak Loske Wae, Lusiana Malala Tak Loske Wae mp4
Download Lagu