Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata Lagu MP3 dan Video Download

Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata

Gambar Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata

Listen: 3.5K

Date: 29 Dec 2020

Duration: 6:57

Likes: 173

Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata Video :

Description:

Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata, Opo wes tego, tego tenan karo aku
Kowe sesandingan neng ngarepku
Atiku loro kok tambah nelongso
Loro nganti tembus nang jero dodo

Opo ora eleng raeleng karo janjimu
Jare tresnamu mung kanggo aku
Nangeng sak iki kowe uwes lali
Lali karo aku ilang tresnomu

Wes tak lilake
Mergo kowe sek seneng kae
Wes tak lilake
Mergo aku iki wong ora duwe

Tersno mu wes ilang
Sak iki kowe ra sayang
Yowes tak lilake
Nangeng tersnaku sek kanggo kowe

Opo wes tego, tego tenan karo aku
Kowe sesandingan neng ngarepku
Atiku loro kok tambah nelongso
Loro nganti tembus nang jero dodo

Opo ora eleng raeleng karo janjimu
Jare tresnamu mung kanggo aku
Nangeng sak iki kowe uwes lali
Lali karo aku ilang tresnomu

Wes tak lilake
Mergo kowe sek seneng kae
Wes tak lilake
Mergo aku iki wong ora duwe

Tersno mu wes ilang
Sak iki kowe ra sayang
Yowes tak lilake
Nangeng tersnaku sek kanggo kowe

Wes tak lilake
Mergo kowe sek seneng kae
Wes tak lilake
Mergo aku iki wong ora duwe

Tersno mu wes ilang
Sak iki kowe ra sayang
Yowes tak lilake
Nangeng tersnaku sek kanggo kowe

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata Mp3 Gratis, download mp3 Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata, download musik Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata, download Video Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata, Tambah Nelongso Cak Sodiq New Monata mp4
Download Lagu