Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu Lagu MP3 dan Video Download

Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu

Gambar Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu

Listen: 8K

Date: 02 May 2020

Duration: 5:49

Likes: 454

Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu Video :

Description:

Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu, Nalikane eluhku netes ning tangane
Nggrantes atiku nganti seprene suene
Aku ra ngiro bakal kongene akhire
Remuk ajur kahanan
Mergo tok tinggalne

Sakiki aku sadar kepiye karepe
Rosoku mung tok idak sakkarepe dewe
Rumangsane aku iki dolanane
Sing wes bosen tok guang
Banjur tok tinggalne

Reff:
Saiki aku
Wes ora iso percoyo marang sliramu
Wes cukup
Lehmu dolanan batinku nganti
Kongene rasane
Aku mung ibarat koyo batre abc
Yen entek setrume banjur tok lalekke

Part cewek:
Kangmas sepurane aku
Raiso ngancani uripmu
Aku sadar iki mung gawe tatu atimu
Cukop semene wae nggonmu ngarepke aku

Kangmas sliramu
Mung dadi pelampiasanku
Sepurane ora iso nepati janjiku
Mungkin takdire raiso bersatu

Reff:
Saiki aku
Wes ora iso percoyo marang sliramu
Wes cukup
Lehmu dolanan batinku nganti
Kongene rasane
Aku mung ibarat koyo batre abc
Yen entek setrume banjur tok lalekke
Aku ming ibarat koyo batre abc
Yen entek setrume banjur tok lalekke..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu Mp3 Gratis, download mp3 Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu, download musik Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu, download Video Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu, Dolanan Roso Iwan Kurniawan Ft Agsha Ayu mp4
Download Lagu