Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati Lagu MP3 dan Video Download

Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati

Gambar Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati

Listen: 457

Date: 17 Jan 2021

Duration: 5:53

Likes: 48

Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati Video :

Description:

Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati, Pancen iki dalan uripku
Seneng tanpo bales tresnamu
Ora popo aku lilo
Sing penting bahagiamu

Suwe tak pendem roso iki
Opo ra katon neng netromu
Ora popo aku iso
Opo aku kudu ngenteni

Reff:
Tak simpen ning ati
Nganti tekan pati ora iso lali
Senadyan aku ning kene dudu sopo-sopomu
Ning tresnoku mung kanggo kowe

Pancen iki dalan uripku
Seneng tanpo bales tresnamu
Ora popo aku lilo
Sing penting bahagiamu

Ning ati tak simpen

Reff:
Tak simpen ning ati
Nganti tekan pati ora iso lali
Senadyan aku ning kene dudu sopo-sopomu
Ning tresnoku mung kanggo kowe

Tak simpen ning ati
Nganti tekan pati ora iso lali
Senadyan aku ning kene dudu sopo-sopomu
Ning tresnoku..u..u
Ning tresnoku..u..u

Terjemah bahasa indonesia:

Ini adalah jalan hidupku
Mencintai tanpa balasmu
Tak apa aku rela
Yang penting bahagiamu

Lama kupendam rasa ini
Apa tak terlihat dimatamu
Tak apa aku bisa
Atau aku harus menanti

Reff:
Kusimpan dihati
Sampai matiku, aku takkan lupa
Walaupun disini aku bukan siapa-siapamu
Tetapi hatiku hanya untukmu

Ini adalah jalan hidupku
Mencintai tanpa balasmu
Tak apa aku rela
Yang penting bahagiamu

Dihati kusimpan

Reff:
Kusimpan dihati
Sampai matiku, aku takkan lupa
Walaupun disini aku bukan siapa-siapamu
Tetapi hatiku hanya untukmu

Kusimpan dihati
Sampai matiku, aku takkan lupa
Walaupun disini aku bukan siapa-siapamu
Tetapi hatiku..u..u
Tetapi hatiku..u..u..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati Mp3 Gratis, download mp3 Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati, download musik Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati, download Video Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati, Dano Naravica Tak Simpen Neng Ati mp4
Download Lagu