Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro Lagu MP3 dan Video Download

Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro

Gambar Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro

Listen: 26.5K

Date: 14 Nov 2020

Duration: 5:35

Likes: 1.2K

Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro Video :

Description:

Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro, Seng biso sun pahami
Riko tego medot taline asmoro
Seng sanggup sun ngerteni
Riko tego ninggalno ambi wong liyo

Bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
Nyatane kok gawe ngene
Janji urip sampek mati
Seng bakal biso ngelali

Langit bumi iki dadi saksine
Welas isun nyang riko seng ono ujunge
Isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek riko ora gelem ngrestui

Langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njro ati
Masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastekno welas iki sampek mati

Seng biso sun pahami
‌riko tego medot taline asmoro
‌seng sanggup sun ngerteni
‌riko tego ninggalno ambi wong liyo
‌bengen riko ngomong dewek
Bakal bareng selawase
‌nyatane kok gawe ngene
‌janji urip sampek mati
Seng bakal biso ngelali
‌langit bumi iki dadi saksine
‌welas isun nyang riko seng ono ujunge
‌isun seng ngiro bakal koyo gedigi
Wong tuwek riko ora gelem ngrestui
‌langit bumi iki dadi saksine
Tuluse welas isun iki nong njro ati
‌masio saiki seng biso dadi siji
Sun pastekno welas iki sampek mati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro Mp3 Gratis, download mp3 Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro, download musik Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro, download Video Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro, Langit Bumi Saksine Anggun Pramudita Ft Ader Negro mp4
Download Lagu