Safira Inema Sing Tenang Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Sing Tenang

Gambar Safira Inema Sing Tenang

Listen: 16K

Date: 27 Jan 2021

Duration: 4:07

Likes: 425

Safira Inema Sing Tenang Video :

Description:

Safira Inema Sing Tenang, Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko neko
Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang
Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Sing Tenang Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Sing Tenang, download musik Safira Inema Sing Tenang, download Video Safira Inema Sing Tenang, Safira Inema Sing Tenang mp4
Download Lagu