Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo Lagu MP3 dan Video Download

Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo

Gambar Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo

Listen: 22.7K

Date: 28 Jan 2021

Duration: 3:47

Likes: 495

Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo Video :

Description:

Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo, Gowur megone nong duwur
Goku megone melaku
Iring iringan yo bebarengan
Ramene wong podo tangisan

Nong kulon temetes eluh
Nong wetan temetes getih
Podo planceran podo dredesan
Getih lan iluh dadi kesan

Gotong gotongan teko ambulan
Awak riko nang njero buntilan
Rasane ati kari sing tahan
Nyawang riko isun tangisan

Sijine kembang ono ring taman
Kang sun pujo lan sun eman eman
Saiki ilang mergo suratan
Alum sak durunge mekar

Gowur megone nong duwur
Goku megone melaku
Iring iringan yo bebarengan
Ramene wong podo tangisan

Nong kulon temetes eluh
Nong wetan temetes getih
Podo planceran podo dredesan
Getih lan iluh dadi kesan

Gotong gotongan teko ambulan
Awak riko nang njero buntilan
Rasane ati kari sing tahan
Nyawang riko isun tangisan

Sijine kembang ono ring taman
Kang sun pujo lan sun eman eman
Saiki ilang mergo suratan
Alum sak durunge mekar

Sun tabahaken ati kang loro
Mulo iku wis takdir hang kuoso
Sun dongakaken riko ring kono
Mugo di trimo hang kuoso

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo Mp3 Gratis, download mp3 Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo, download musik Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo, download Video Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo, Alvi Ananta Gowur Akustik Koplo mp4
Download Lagu