Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra Lagu MP3 dan Video Download

Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra

Gambar Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra

Listen: 322.1K

Date: 23 Jun 2020

Duration: 5:19

Likes: 6.1K

Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra Video :

Description:

Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra, Tembang iki tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah nggegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Tumetese banyu moto iki sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani tekane mati

Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati
Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra Mp3 Gratis, download mp3 Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra, download musik Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra, download Video Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra, Banyu Moto Jihan Audy Feat Wandra mp4
Download Lagu