Fira Azahra Nutupi Laraku Lagu MP3 dan Video Download

Fira Azahra Nutupi Laraku

Gambar Fira Azahra Nutupi Laraku

Listen: 6.4K

Date: 16 Oct 2020

Duration: 5:57

Likes: 471

Fira Azahra Nutupi Laraku Video :

Description:

Fira Azahra Nutupi Laraku, Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo ning atiku
Sing rung kulino

Terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk aku
Sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu aku tetep guyu
Nutupi laraku

Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Mungkin ono ati liyo
Sing again tok jogo
Nganti lali karo aku
Sing neng ngarep moto
Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Fira Azahra Nutupi Laraku Mp3 Gratis, download mp3 Fira Azahra Nutupi Laraku, download musik Fira Azahra Nutupi Laraku, download Video Fira Azahra Nutupi Laraku, Fira Azahra Nutupi Laraku mp4
Download Lagu