Safira Inema Nitip Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Nitip Tresno

Gambar Safira Inema Nitip Tresno

Listen: 53.6K

Date: 24 Jan 2021

Duration: 5:18

Likes: 1.4K

Safira Inema Nitip Tresno Video :

Description:

Safira Inema Nitip Tresno, Tak simpen ning njero ati
Roso tresno sansoyo gedi
Esemmu mung tansah ngangeni
Opo sliramu kroso kangen iki

Pinginku tansah sesanding
Nadyan adoh sik tansah eling
Mergo dewe uwis setuhu
Dadi tetaline tresno ing kalbu

Reff:
Tak ungkapne roso tresno
Sakjeru-jeru ning dodo
Tumetese banyu moto
Tondo yekti roso tulus
Tresno iki

Tak ungkapne roso kangen
Sakjeru-jeru ning dodo
Aku amung nitip asmoro
Panyuwunku ning kono
Tansah di jogo
Selawase tresno nggo aku

Pinginku tansah sesanding
Nadyan adoh sik tansah eling
Mergo dewe uwis setuhu
Dadi tetaline tresno ing kalbu

Reff:
Tak ungkapne roso tresno
Sakjeru-jeru ning dodo
Tumetese banyu moto
Tondo yekti roso tulus
Tresno iki

Tak ungkapne roso kangen
Sakjeru-jeru ning dodo
Aku amung nitip asmoro
Panyuwunku ning kono
Tansah di jogo
Selawase tresno nggo aku

Tak ungkapne roso tresno
Sakjeru-jeru ning dodo
Tumetese banyu moto
Tondo yeti roso tulus
Tresno iki

Tak ungkapne roso kangen
Sakjeru-jeru ning dodo
Aku amung nitip asmoro
Panyuwunku ning kono
Tansah di jogo
Selawase tresno nggo aku
Selawase tresno nggo aku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Nitip Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Nitip Tresno, download musik Safira Inema Nitip Tresno, download Video Safira Inema Nitip Tresno, Safira Inema Nitip Tresno mp4
Download Lagu