Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata Lagu MP3 dan Video Download

Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata

Gambar Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata

Listen: 471.4K

Date: 01 Apr 2021

Duration: 4:59

Likes: 3.3K

Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata Video :

Description:

Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata, Koyo ngene rasane
Yen dadi wong ora nduwe
Rono rene mung di sepelekke

Di rewangi rino wengi
Montang manting tibo tangi
Bot abote mong golek rejeki

Nanging sak iki wes bedo
Ora koyo jaman semono
Golek pangan tambah rekoso)
Rekoso tan soyo rekoso

Reff:
Rungokno iki tangise wong cilik
Angel golek pangan neng moso paceklik
Rungokno tangise wong lagi bingung
Ugo rungokno nasibe wong seng lontang lantung

Rungokno nasibe wong seng lagi nelongso
Golek pangan rono rene ke lunto lunto
Rungokno tangise wong ke loro loro
Pingin mangan wae kok tambah rekoso

Nanging sak iki wes bedo
Ora koyo jaman semono
Golek pangan tambah rekoso
Rekoso tan soyo rekoso

Reff:
Rungokno iki tangise wong cilik
Angel golek pangan neng moso paceklik
Rungokno tangise wong lagi bingung
Ugo rungokno tangise wong seng lontang lantung

Rungokno tangise wong seng lagi nelongso
Golek pangan rono rene ke lunto lunto
Rungokno tangise wong ke loro loro
Pingin mangan wae kok tambah nelongso..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata Mp3 Gratis, download mp3 Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata, download musik Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata, download Video Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata, Tangise Wong Cilik Sodiq New Monata mp4
Download Lagu