Shepin Misa Seng Nemu Tombo Lagu MP3 dan Video Download

Shepin Misa Seng Nemu Tombo

Gambar Shepin Misa Seng Nemu Tombo

Listen: 329

Date: 12 Mar 2021

Duration: 5:01

Likes: 38

Shepin Misa Seng Nemu Tombo Video :

Description:

Shepin Misa Seng Nemu Tombo, Bengen riko nyio welas
Hang tulus teko njero ati
Janji sing arep ninggal welas
Nyatane isun riko kiplas

Tapi pungkase riko saiki
Teko ngajak mbaleni

Haaa.....aaa....aaa
Haaa......aaa....aaa
Sepurane sun sing biso
Nyepuro kabeh salah riko
Mergo tatu jangget noring dodo
Seprene sing nemu tombo

Sun jaluk riko ngadoho baen
Mergo ati sing sanggup maning

Bengen riko nyio welas
Hang tulus teko njero ati
Janji sing arep ninggal welas
Nyatane isun riko kiplas

Tapi pungkase riko saiki
Teko ngajak mbaleni

Haaa.....aaa....aaa
Haaa......aaa....aaa

Sepurane sun sing biso
Nyepuro kabeh salah riko
Mergo tatu jangget noring dodo
Seprene sing nemu tombo

Sepurane sun sing biso
Nyepuro kabeh salah riko
Mergo tatu jangget noring dodo
Seprene sing nemu tombo

Sun jaluk riko ngadoho baen
Mergo ati sing sanggup maning

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shepin Misa Seng Nemu Tombo Mp3 Gratis, download mp3 Shepin Misa Seng Nemu Tombo, download musik Shepin Misa Seng Nemu Tombo, download Video Shepin Misa Seng Nemu Tombo, Shepin Misa Seng Nemu Tombo mp4
Download Lagu