Agisnia Kudu Piye Lagu MP3 dan Video Download

Agisnia Kudu Piye

Gambar Agisnia Kudu Piye

Listen: 4K

Date: 03 Oct 2020

Duration: 4:36

Likes: 156

Agisnia Kudu Piye Video :

Description:

Agisnia Kudu Piye, Mung perih seng tak roso
(hanya perih yang kurasa)
Yen kelingan mung ngelus dodo
(kalau ingat hanya bisa mengelus dada)
Rapopo
(tidak apa-apa)

Ning ati durung nerimo
(di hati belum bisa menerima)
Mergo wong seng tak tresno lungo
(karena orang yang ku cinta pergi)
Nelongso
(kecewa)

Oh kudu nangis rasane
(oh pengen nangis rasanya)
Mung di anggep wong sepele
(hanya di anggap orang sepele)
Ngertio
(mengertilah)
Aku tresno kowe ra percoyo ?
(aku cinta kamu tak percaya ?)

Reff:

Wes tak usaha ne kabeh kanggo kowe
(udah ku usahakn semua buat kamu)
Nanging ngopo malah aku seng berjuang dewe
(tapi kenapa malah aku yang berjuang sendirian)

Kudune kowe ngerti sng tak rasakne iki
(harusnya kamu tahu apa yang ku rasakan kini)
Nganti kapan kudu ngene takk kuat ne yen iki dalane
(sampai kapan kaya gini, aku harus kuat kalo memang ini jalannya)

Wes cukup aku ngalah
(sudah cukup aku mengalah)
Seng penting awakmu bungah
Aku pasrah
(yang penting kamu bahagia, aku pasrah)

Oh kudu nangis rasane
(oh pengen nangis rasanya)
Mung di anggep wong sepele
(hanya di anggap orang sepele)
Ngertio
(mengertilah)
Aku tresno kowe ra percoyo ?
(aku cinta kamu tak percaya ?)

Reff:

Wes tak usaha ne kabeh kanggo kowe
(udah ku usahakn semua buat kamu)
Nanging ngopo malah aku seng berjuang dewe
(tapi kenapa malah aku yang berjuang sendirian)

Kudune kowe ngerti sng tak rasakne iki
(harusnya kamu tahu apa yang ku rasakan kini)
Nganti kapan kudu ngene takk kuat ne yen iki dalane
(sampai kapan kaya gini, aku harus kuat kalo memang ini jalannya)

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Agisnia Kudu Piye Mp3 Gratis, download mp3 Agisnia Kudu Piye, download musik Agisnia Kudu Piye, download Video Agisnia Kudu Piye, Agisnia Kudu Piye mp4
Download Lagu