Loro Ati Buko O Atimu Lagu MP3 dan Video Download

Loro Ati Buko O Atimu

Gambar Loro Ati Buko O Atimu

Listen: 37.7K

Date: 21 Apr 2021

Duration: 3:59

Likes: 1.2K

Loro Ati Buko O Atimu Video :

Description:

Loro Ati Buko O Atimu, Tak gawe gending tresno iki
Tak sisipke neng njero lagu iki
Supoyo riko biso ngerti
Opo sing tak rasakne saiki

Reff:
Kulo sampun sayang marang slirahmu
Mpun wegah kelangan seko atimu
Siji panyuwunku buko'o atimu
Tulus dinggo aku

Buko'o setitik atimu
Nggo aku sing tresno slirahmu
Ora bakal tak sio sio
Tak imbangi karo sekuat ati

Reff:
Kulo sampun sayang marang slirahmu
Mpun wegah kelangan seko atimu
Siji panyuwunku buko'o atimu
Tulus dinggo aku ooh

Kulo sampun sayang marang slirahmu
Mpun wegah kelangan seko atimu
Siji panyuwunku buko'o atimu
Tulus dinggo aku
Siji panyuwunku buko'o atimu
Tulus dinggo aku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Loro Ati Buko O Atimu Mp3 Gratis, download mp3 Loro Ati Buko O Atimu, download musik Loro Ati Buko O Atimu, download Video Loro Ati Buko O Atimu, Loro Ati Buko O Atimu mp4
Download Lagu