Woro Widowati Dudu Pilihanmu Lagu MP3 dan Video Download

Woro Widowati Dudu Pilihanmu

Gambar Woro Widowati Dudu Pilihanmu

Listen: 8.9K

Date: 20 Nov 2020

Duration: 4:13

Likes: 633

Woro Widowati Dudu Pilihanmu Video :

Description:

Woro Widowati Dudu Pilihanmu, Tresnoku tak pasrahne sliramu
Neng opo malah ninggali tatu
Keba..ngeten tenan tego atimu
Mentolo nglarani aku

Atiku wes tak wehne sliramu
Nyatane iseh nggawe nangisku
Mungkin iki emang uwes nasibku
Aku dudu pilihanmu

Reff:
Lilo ra lilo aku kudu lilo
Yen atimu mileh ngaleh wong liyo
Senajan kroso loro neng dodo
Tak ikhlasne yen kudu pedot tresno
Aku ra popo

Atiku wes tak wehne sliramu
Nyatane iseh nggawe nangisku
Mungkin iki emang uwes nasibku
Aku dudu pilihanmu

Reff:
Lilo ra lilo aku kudu lilo
Yen atimu mileh ngaleh wong liyo
Senajan kroso loro neng dodo
Tak ikhlasne yen kudu pedot tresno
Aku ra popo

Lilo ra lilo aku kudu lilo
Yen atimu mileh ngaleh wong liyo
Senajan kroso loro neng dodo
Tak ikhlasne yen kudu pedot tresno
Aku ra popo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Woro Widowati Dudu Pilihanmu Mp3 Gratis, download mp3 Woro Widowati Dudu Pilihanmu, download musik Woro Widowati Dudu Pilihanmu, download Video Woro Widowati Dudu Pilihanmu, Woro Widowati Dudu Pilihanmu mp4
Download Lagu