Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel Lagu MP3 dan Video Download

Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel

Gambar Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel

Listen: 14.2K

Date: 06 Jan 2021

Duration: 4:39

Likes: 616

Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel Video :

Description:

Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel, Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Tresnomu ora keno di setel

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Sudahlah ojo kakean ngeyel
Aku tak butuh tresno sing rewel

Angel wes angel ati iki
Kanggo nompo tresno
Koyo seng dek wingi
Mergo wes kadung loro
Ambyar jroning dodo
Naliko kowe ngeliyo

Angel wes angel roso iki
Yen kudu percoyo manise janji
Terlalu sakit hatiku karena ulahmu
Kau bunuh perasaanku

Sori ku tak sudi
Membuka hati menerimamu lagi
Wes kebacut tatu roso jero atiku

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Tresnomu ora keno di setel

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Sudahlah ojo kakean ngeyel
Aku tak butuh tresno sing rewel

Sori ku tak sudi
Membuka hati menerimamu lagi
Wes kebacut tatu roso jero atiku

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Tresnomu ora keno di setel

Angel wes angel
Angel wes angel
Angel wes angel
Sudahlah ojo kakean ngeyel
Aku tak butuh tresno sing rewel..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel Mp3 Gratis, download mp3 Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel, download musik Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel, download Video Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel, Dianna Dee Starlight Angel Wes Angel mp4
Download Lagu