Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu Lagu MP3 dan Video Download

Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu

Gambar Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu

Listen: 22.7K

Date: 24 Mar 2021

Duration: 4:52

Likes: 236

Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu Video :

Description:

Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu, Yang opo salahku
Sliramu mutusake tresnoku
Yang dudu salahmu
Tresno iki tanpo restu

Yang aku sayang sliramu
Tulong ojo ninggal aku
Yang aku sayang sliramu
Nanging kudu piye maneh

Aku ra biso tanpo sliramu
Aku manut wong tuoku
Tulong ojo ninggalake aku
Iklasno aku dudu jodomu

Reff:
Aku mung pingin sliramu
Wong loro urep bebarengan
Atiku mung ono sliramu
Ra pingin pisah ro sliramu

Nanging sak iki bedo cerito
Wong tuwamu ora setuju
Nyuwuno marang sing kuoso
Yen wis jodo bakal urip wong loro

Reff:
Aku mung pingin sliramu
Wong loro urep bebarengan
Atiku mung ono sliramu
Ra pingin pisah ro sliramu

Nanging sak iki bedo cerito
Wong tuwamu ora setuju
Nyuwuno marang sing kuoso
Yen wis jodo bakal urip wong loro..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu Mp3 Gratis, download mp3 Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu, download musik Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu, download Video Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu, Arya Satria Feat Amanda Savana Tresno Tanpo Restu mp4
Download Lagu