Wandra Sawangen Lagu MP3 dan Video Download

Wandra Sawangen

Gambar Wandra Sawangen

Listen: 2.8M

Date: 08 Feb 2016

Duration: 6:15

Likes: 8.5K

Wandra Sawangen Video :

Description:

Wandra Sawangen, Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresno mung ngambang
Katone atimu bimbang
Seng tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono kowe
Sawangen kae sawangen
Bulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe
Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresno mung ngambang
Katone atimu bimbang
Seng tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono kowe
Sawangen kae sawangen
Bulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe
Sawangen kae sawangen
Bulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite
Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe
Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Wandra Sawangen Mp3 Gratis, download mp3 Wandra Sawangen, download musik Wandra Sawangen, download Video Wandra Sawangen, Wandra Sawangen mp4
Download Lagu