Niken Salindry Titep Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Niken Salindry Titep Tresno

Gambar Niken Salindry Titep Tresno

Listen: 64.3K

Date: 11 Feb 2021

Duration: 5:14

Likes: 729

Niken Salindry Titep Tresno Video :

Description:

Niken Salindry Titep Tresno, Susah sing tak roso
Kelingan naliko semono
Wong loro ngucap janji tresno
Disekseni endahe cahyone mego

Sliramu pamit arep lungo
Titip tresno sing kudu tak jogo
Welingmu ojo nganti ono wong liyo
Mbok elus pipiku netes banyune moto

Nganti suk kapan nggonmu teko
Tresnaku ora bakal cidro
Tresno sing neng njerone dodo
Tak simpen lan tak jogo

Senajan akeh godho tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno lio
Nganti sliramu teko

Nganti suk kapan nggonmu teko
Tresnaku ora bakal cidro
Tresno sing ning njerone dodo
Tak simpen lan tak jogo

Senajan akeh godho tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno lio
Nganti sliramu teko

Nganti suk kapan nggonmu teko
Tresnaku ora bakal cidro
Tresno sing ning njerone dodo
Tak simpen lan tak jogo

Senajan akeh godho tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno lio
Nganti sliramu teko..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Niken Salindry Titep Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Niken Salindry Titep Tresno, download musik Niken Salindry Titep Tresno, download Video Niken Salindry Titep Tresno, Niken Salindry Titep Tresno mp4
Download Lagu