Happy Asmara Ngempet Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Ngempet Tresno

Gambar Happy Asmara Ngempet Tresno

Listen: 2.4K

Date: 13 Nov 2020

Duration: 4:17

Likes: 216

Happy Asmara Ngempet Tresno Video :

Description:

Happy Asmara Ngempet Tresno, Netes eluh ning pipiku iki nyerita’ke
Loro ning njero atiku mergo mikirke kowe
Abot rosone yo kudu iso ngelalekke
Wes kadung jeru roso sayangku meng teko kowe

Tambah perih kowe seng tak karepke
Nanging uwes ono seng duwe

Reff:
Aku mbesok nyawang
Ora iso nduweni
Tresnaku ra mbok trimo
Aku keloro loro

Aku mbesok nangis
Ngambek ning njero ati
Mergo kebacut tresno
Kowe malah milih wong liyo

Netes eluh ning pipiku iki nyerita’ke
Loro ning njero atiku mergo mikirke kowe
Abot rosone yo kudu iso ngelalekke
Wes kadung jeru roso sayangku meng teko kowe

Tambah perih kowe seng tak karepke
Nanging uwes ono seng duwe

Reff:
Aku mbesok nyawang
Ora iso nduweni
Tresnaku ra mbok trimo
Aku keloro loro

Aku mbesok nangis
Ngambek ning njero ati
Mergo kebacut tresno
Kowe malah milih wong liyo

Reff:
Aku mbesok nyawang
Ora iso nduweni
Tresnaku ra mbok trimo
Aku keloro loro

Aku mbesok nangis
Ngambek ning njero ati
Mergo kebacut tresno
Kowe malah milih wong liyo

Keloro loro kowe milih wong liyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Ngempet Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Ngempet Tresno, download musik Happy Asmara Ngempet Tresno, download Video Happy Asmara Ngempet Tresno, Happy Asmara Ngempet Tresno mp4
Download Lagu