Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen

Gambar Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen

Listen: 58.3K

Date: 13 Apr 2021

Duration: 5:13

Likes: 1.9K

Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen Video :

Description:

Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen, Wis pirang-pirang bengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Ning netro katon nyoto esem gemuyumu
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu
Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadjan mung sedelok ngobati roso kangenku
Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang
Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senadjan mung sedelok ngobati roso kangenku
Mung tak angen roso sak jroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin iki yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku

Wis pirang-pirang bengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Ning netro katon nyoto esem gemuyumu
Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen, download musik Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen, download Video Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen, Esa Risty Feat Wandra Nitip Kangen mp4
Download Lagu