James Ap Miluo Isun Lagu MP3 dan Video Download

James Ap Miluo Isun

Gambar James Ap Miluo Isun

Listen: 1.9K

Date: 06 Jan 2021

Duration: 3:57

Likes: 146

James Ap Miluo Isun Video :

Description:

James Ap Miluo Isun, Ning njerone ati
Yo mung riko siji
Sing kiro keganti
Masiyo wadon sing siji

Isun milih riko
Dadi wong sun pujo
Ati isun nong riko
Sing kiro kanggo wong liyo

Miluo isun sing bakale getun
Mergo sun sayang sing bakale ngilang
Sun buktikeno sing bakal ngeliyo
Idinono isun ngakad riko

Isun milih riko
Dadi wong sun pujo
Ati isun nong riko
Sing kiro kanggo wong liyo

Miluo isun sing bakale getun
Mergo sun sayang sing bakale ngilang
Sun buktikeno sing bakal ngeliyo
Idinono

Miluo isun sing bakale getun
Mergo sun sayang sing bakale ngilang
Sun buktikeno sing bakal ngeliyo
Idinono isun ngakad riko..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu James Ap Miluo Isun Mp3 Gratis, download mp3 James Ap Miluo Isun, download musik James Ap Miluo Isun, download Video James Ap Miluo Isun, James Ap Miluo Isun mp4
Download Lagu