Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version Lagu MP3 dan Video Download

Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version

Gambar Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version

Listen: 13.3K

Date: 17 Jan 2021

Duration: 4:53

Likes: 423

Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version Video :

Description:

Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version, Jane aku ra pernah ngerti
Perasaanmu kepadaku
Tapi aku berusaha mencari
Isi hati dari sikapmu

Yen pancen atimu kui iso tenanan
Tak usahakno ning pelaminan
Kudu sabar ngadepi masalah kahananku
Sing nerimo sing legowo

Lawuhku mie bancaan
Blendrang tuntut gedang
Ben gurih sengojo tak campur ndas gerih
Isuk kudu wis tangi
Ngecong wedang kopi
Ben aku semangat nggolekno rejeki

Tugasmu mung ning omah
Aku tak sing nglakoni polah
Uripmu semangatku sayangku padamu
I will always i love you

Yen pancen atimu kui iso tenanan
Tak usahakno ning pelaminan
Kudu sabar ngadepi masalah kahananku
Sing nerimo sing legowo

Lawuhku mie bancaan
Blendrang tuntut gedang
Ben gurih sengojo tak campur ndas gerih
Isuk kudu wis tangi
Ngecong wedang kopi
Ben aku semangat nggolekno rejeki
(hok'a hok'e..)

Lawuhku mie bancaan
Blendrang tuntut gedang
Ben gurih sengojo tak campur ndas gerih
Isuk kudu wis tangi
Ngecong wedang kopi
Ben aku semangat nggolekno rejeki

Tugasmu mung ning omah
Aku tak sing nglakoni polah
Uripmu semangatku sayangku padamu
I will always i love you
I will always i love you

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version Mp3 Gratis, download mp3 Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version, download musik Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version, download Video Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version, Ndas Gerih Dhevy Geranium Reggae Version mp4
Download Lagu