Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I Lagu MP3 dan Video Download

Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I

Gambar Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I

Listen: 3.2K

Date: 11 Nov 2020

Duration: 4:41

Likes: 129

Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I Video :

Description:

Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I, Kerlap kerlip lintang ono ring aw-ng aw-ng
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah wengi
Nambahi sepine ati hang magih dewekan

Kerlap kerlip lintang ono ring aw-ng aw-ng
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah wengi
Nambahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelongo rasane ati
Pengen ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko sak iki nong ngendi
Wes suwe sun ngenten ngenteni

Kerlap kerlip lintang ono ring aw-ng aw-ng
Ngengetaken isun rikolo ambi riko
Semilire angin ono ring wayah wengi
Nambahi sepine ati hang magih dewekan

Duh nelongo rasane ati
Pengen ketemu tapi sing biso
Koyo dene mongso ketigo
Ngarepno banyu udan teko

Kangen iki setengah mati
Mung riko hang biso nambani
Sayang riko sak iki nong ngendi
Wes suwe sun ngenten ngenteni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I Mp3 Gratis, download mp3 Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I, download musik Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I, download Video Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I, Dj Kentrung Kangen Setengah Mati Falen Finola I mp4
Download Lagu