Dedy Boom Kangen Lagu MP3 dan Video Download

Dedy Boom Kangen

Gambar Dedy Boom Kangen

Listen: 15.7K

Date: 13 Apr 2016

Duration: 5:41

Likes: 76

Dedy Boom Kangen Video :

Description:

Dedy Boom Kangen, perih rasene adoh ambi
kembang arum pujane ati
lambe mesem gemuyu tapi
mberak njerit ati iki

urip dewek ring kadohan
mung biso kemulan angenan

enget guyon geredoan
mlaku bareng keloronan

sun tahan soyo nggandoli
ngempet roso ring jero ati
ngelik ngelik ring pikiran

kangen..
kapan biso kumpul maning
kapan biso guyon maning
wes sing kuat nyandang kangen

sun kepengen ketemu maning
keloronan nembang gending
wes sing kuat ati iki
adoh ambi pujane ati

enget guyon geredoan
mlaku bareng keloronan

sun tahan soyo nggandoli
ngempet roso ring jero ati
ngelik ngelik ring pikiran

kangen..
kapan biso kumpul maning
kapan biso guyon maning
wes sing kuat nyandang kangen

sun kepengen ketemu maning
keloronan nembang gending
wes sing kuat ati iki
adoh ambi pujane ati

kapan biso kumpul maning
kapan biso guyon maning
wes sing kuat nyandang kangen

sun kepengen ketemu maning
keloronan nembang gending
wes sing kuat ati iki
adoh ambi pujane ati
hohoooo...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dedy Boom Kangen Mp3 Gratis, download mp3 Dedy Boom Kangen, download musik Dedy Boom Kangen, download Video Dedy Boom Kangen, Dedy Boom Kangen mp4
Download Lagu