Nella Kharisma Mawar Bodas Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma Mawar Bodas

Gambar Nella Kharisma Mawar Bodas

Listen: 8K

Date: 17 Oct 2020

Duration: 4:32

Likes: 680

Nella Kharisma Mawar Bodas Video :

Description:

Nella Kharisma Mawar Bodas, Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma Mawar Bodas Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma Mawar Bodas, download musik Nella Kharisma Mawar Bodas, download Video Nella Kharisma Mawar Bodas, Nella Kharisma Mawar Bodas mp4
Download Lagu