Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita Lagu MP3 dan Video Download

Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita

Gambar Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita

Listen: 22K

Date: 25 Jan 2021

Duration: 5:37

Likes: 348

Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita Video :

Description:

Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita, Karuono ilang ring ati
Timbang ono mung gawe perih
Karuono ilang manise
Timbang kumpul roso pahite

Bangur baen adoh ring moto
Timbang parek mung gawe loro
Saben dino mung gawe tangis
Ati iki riko iris-iris

Endi loro endi roso
Isun wis sing biso mbedakno
Endi loro endi roso
Isun wis sing biso ngrasakno

Mergo keseron riko larani
Mergo kulino riko tatoni

Bangur baen adoh ring moto
Timbang parek mung gawe loro
Saben dino mung gawe tangis
Ati iki riko iris-iris

Endi loro endi roso
Isun wis sing biso mbedakno
Endi loro endi roso
Isun wis sing biso ngrasakno

Mergo keseron riko larani
Mergo kulino riko tatoni

Endi loro endi roso
Isun wis sing biso mbedakno
Endi loro endi roso
Isun wis sing biso ngrasakno

Mergo keseron riko larani
Mergo kulino riko tatoni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita Mp3 Gratis, download mp3 Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita, download musik Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita, download Video Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita, Endi Loro Endi Roso Anggun Pramudita mp4
Download Lagu